Pattern89: Marketing AI Software pikeun Iklan Digital Anjeun

Dua taun saatos ngamimitian ti studio ventura High Alpha, platform AI pamasaran Pola89 sacara gancang ngaleupaskeun otomatisasi anyar pikeun iklan Facebook, Instagram sareng Google. Parangkat lunak pamasaran AI pattern89's ngagabungkeun kakuatan diajar mesin sareng data pangiklan anu pernah aya saacanna. Éta ngaidéntifikasi sareng nganalisis pola data anu bakal ningkatkeun hasil kampanye. Analisis data anu tetep ieu ngajaga iklan digital merek 'mutakhir sareng dimaksimalkeun kanggo kinerja. Kalayan peluncuran Button "Do This For Me", Pattern89,

Solusi Usulan SaaS: Usul sareng Octiv

Pos ieu pikaresepeun kumargi kuring terang kadua perusahaan anu ngembangkeun sistem proposal ieu… sareng aranjeunna aya di dieu di Indiana! Sugan éta mangrupikeun hal Purdue versus Universitas Anderson! Sproutbox mekarkeun Proposable sareng Studio Science nembé ngaluarkeun Octiv (sateuacanna TinderBox), duanana parangkat lunak salaku solusi proposal jasa pikeun wéb. Proposable Proposable mangrupikeun leyuran biaya anu langkung handap, mimitian ti $ 19 pikeun dasar, $ 29 kanggo pro sareng $ 79 per bulan pikeun hiji tim. Sapanjang