KWI: CRM hasil ngahijikeun, POS, Ecommerce sareng Merchandising pikeun Pangecér Khusus

KWI Unified Commerce Platform mangrupikeun solusi cloud-end, dumasar-ka-tungtung pikeun pangecér khusus. Solusi KWI, anu kalebet POS, Merchandising, sareng eCommerce didukung tina hiji database, nyayogikeun pangecér sareng pangalaman omni-kanal anu lengkep. KWI Unified Commerce Platform Customer Relationship Management (CRM) - kumpulkeun data dina waktos anu caket, janten sadaya saluran anjeun gaduh inpormasi anu énggal. Rekan penjualan tiasa ningali status VIP, acara khusus sapertos ulang taun, ulang taun sareng pemicu sanésna, disorot di POS ka

Acquia: Naon Platform Data Palanggan?

Nalika palanggan komunikasi sareng nyiptakeun transaksi sareng bisnis anjeun ayeuna, janten beuki hésé pikeun ngajaga pandangan pusat pikeun pelanggan sacara real-time. Kuring kantos rapat énjing sareng klien urang anu ngalaman kasusah sapertos kieu. Penjual pamasaran emailna béda tina platform olahtalatah sélulérna di luar gudang data nyalira. Konsumén berinteraksi tapi kusabab data pusatna henteu disingkronkeun, pesen kadang dipicu atanapi

Naha Paripolah Balanja Milénium Leres Éta Béda?

Sakapeung kuring nyerengeh nalika ngadangu istilah millennial dina paguneman pamasaran. Di kantor kami, kuring dikurilingan ku milénium sahingga stereotip étika kerja sareng hak ngajantenkeun kuring ngaregepkeun. Saha waé anu kuring terang yén yuswa parantos rame sareng optimis dina waktosna. Abdi resep milénium - tapi kuring henteu nyangka yén aranjeunna disemprot ku debu sulap anu ngajadikeun aranjeunna béda teuing ti batur. Milénium anu kuring damel sareng henteu sieun ... sapertos kitu

A Snapshot tina Omnichannel Consumer Meuli Paripolah

Strategi Omnichannel janten langkung umum pikeun dilaksanakeun nalika panyadia awan pamasaran nawiskeun langkung ketat sareng pangukuran strategi dina sapanjang perjalanan konsumén. Nyukcruk tautan sareng cookies ngaktipkeun pangalaman lancar dimana, henteu paduli saluranna, platform tiasa terang dimana konsumenna sareng nyorong pesen pamasaran anu aya hubunganana, dilarapkeun kana saluran, sareng nungtun dugi ka mésér. Naon Omnichannel? Nalika urang nyarioskeun saluran dina pamasaran, urang nuju nyarios

Naon Téknologi anu Diaburkeun ku Pamasar C-Level?

Hideung Ink ngayakeun Studi Pemasaran C-level 2016, ngukur ka pasar ti 2000 perusahaan panggedéna di Amérika Serikat ku pendapatan taunan ku anggaran pamasaran koléktif $ 5 milyar dolar dina tenaga kerja sareng biaya. Diajar Penting tina prioritas Pamasaran Studi Hideung Ink's 'nyaéta pikeun mayunan kamajuan mérek sareng customer-centricity anu peryogi pamutahiran dramatis pikeun infrastruktur Téhnologi Pamasaran sareng kamampuan omni-kanal. Akses kana analitik canggih pikeun nyandak kaputusan anu langkung pinter "nyaéta anu hiji