Composable: Nganteurkeun Janji Personalisasi

Jangji personalisasi parantos gagal. Mangtaun-taun urang kantos nguping ngeunaan manpaatna anu luar biasa, sareng para pemasar anu milarian modalna parantos ngagaleuh larutan anu mahal sareng téknis rumit, ngan ukur mendakan kasép éta, pikeun kaseueuran, janji personalisasi langkung seueur tibatan haseup sareng kaca spion. Masalahna dimimitian ku kumaha personalisasi parantos ditingali. Diposisikan salaku solusi bisnis, éta bakal dibingkai ngaliwatan lénsa pikeun ngarengsekeun kabutuhan bisnis nalika leres

Moat: Ukur Perhatosan Konsumén Sakali Saluran, Alat, sareng Platform

Moat ku Oracle mangrupikeun platform analisis sareng pangukuran anu lengkep anu nyayogikeun solusi pikeun verifikasi iklan, analitik perhatian, jangkauan lintas-platform sareng frekuensi, hasil ROI, sareng pamasaran sareng kecerdasan iklan. Ukuran pangukuranana kalebet solusi pikeun verifikasi iklan, perhatian, kaamanan merek, efektivitas iklan, sareng jangkauan lintas-platform sareng frékuénsi. Gawe sareng penerbit, mérek, agénsi, sareng platform, Moat ngabantosan calon nasabah, narik perhatian konsumén, sareng ngukur hasil pikeun muka konci poténsi bisnis. Moat ku Oracle

Lima Tip Top Pikeun Ngawangun Stratégi Kandungan Kapingpinan Dipikiran

Pandemi Covid-19 parantos nyorot kumaha gampangna ngawangun - sareng ngancurkeun - mérek. Leres pisan, sifat kumaha komunikasi merek na robih. Émosi sok janten pendorong konci dina nyandak kaputusan, tapi kumaha merk sambungkeun sareng pamirsa anu bakal nangtoskeun kasuksésan atanapi kagagalan di dunya pasca-Covid. Ampir satengahna anu nyandak kaputusan nyatakeun kontén kapamimpinan panginten hiji organisasi sacara langsung nyumbang kana kabiasaan pameseran aranjeunna, tapi 74% perusahaan gaduh

6 Tren Teknologi di 2020 Unggal Marketer Kedah Terang Ngeunaan

Éta henteu rahasia yén tren pamasaran muncul sareng parobihan sareng inovasi dina téknologi. Upami anjeun hoyong bisnis anjeun menonjol, bawa palanggan énggal sareng tingkatkeun pisibilitas online, anjeun kedah proaktif ngeunaan parobihan téknologi. Pikirkeun tren tech dina dua cara (sareng pola pikir anjeun bakal ngabédakeun kampanye sareng jangkrik anu suksés dina analytics anjeun): Boh nyandak léngkah pikeun diajar tren sareng nerapkeunana, atanapi kéngingkeun tukang. Dina ieu

Strategi anu tiasa dilakukeun pikeun Komunikasi Omni-Channel

Penjelasan ringkes ngeunaan naon komunikasi Omni-channel sareng fitur sareng strategi khusus di jerona pikeun tim pamasaran pikeun ningkatkeun kasatiaan sareng nilai konsuménna.

Sinergi: Kumaha Pamasar Ngagaleuh Média Milik sareng Média Anu Dibayar sareng Bayaran sareng Milik

Ngubaran pamasaran mayar sareng pamasaran anu dipimilik sacara misah ngarobih pemasar, rengking sareng pendapatan. Kaseueuran pemasar ngevaluasi saluran nyalira, atanapi, ngabagi kaluar mayar, didamel, sareng pamasaran milik. Hasilna? Anjeun ngantep 50-100% tina hasil poténsial anjeun dina méja. Kuring nembe naroskeun ampir saratus CMO sareng eksekutif pamasaran: Kumaha pangaruh pamasaran organik sareng mayar sareng silih kuatkeun? Waleran aranjeunna endah pisan, sareng nyayogikeun buktos anu kuat yén para pemasar kedah milarian sareng ngamangpaatkeun sinergi

Priming Omnichannel pikeun Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén

Teu aya patarosan perkawis éta, ritel ngalaman transformasi dinamis. Fluks anu tetep di antara sadaya saluran nyaéta maksa pangecér pikeun ngasah strategi penjualan sareng pamasaranna, utamina nalika aranjeunna caket kana Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén. Penjualan digital, anu kalebet online sareng sélulér, jelas mangrupikeun tempat anu hadé dina ritel. Cyber ​​Senén 2016 ngaku gelar pikeun dinten penjualan online panggedéna dina sajarah AS, kalayan $ 3.39 milyar dina penjualan online. Jumaah Hideung sumping