Naon ari Analytics? Daptar Téhnologi Analisis Analytics

Kadang-kadang urang kedah deui kana dasar sareng leres-leres mikirkeun téknologi ieu sareng kumaha aranjeunna bakal ngabantosan urang. Analytics dina tingkat paling dasar na nyaéta inpormasi hasil tina analisis sistematis data. Kami parantos ngabahas terminologi analitik mangtaun-taun ayeuna tapi kadang alus pikeun balik deui kana dasar. Definisi Marketing Analytics Analytics pamasaran kalebet prosés sareng téknologi anu ngamungkinkeun para pemasar pikeun meunteun kasuksésan prakarsa pamasaranna

BrightTag: Platform Manajemén Perusahaan Tag

Dua masalah anu profesional pamasaran perusahaan terus-terusan bajoang online nyaéta kamampuan pikeun ngirangan waktos beban situsna sareng kamampuan pikeun gancang nyebarkeun pilihan tagging tambihan dina sipat wébna. Perusahaan perusahaan anu has tiasa gaduh jadwal panempatan anu peryogi sababaraha minggu atanapi bahkan sababaraha bulan kanggo nampi parobihan dina situs. Salah sahiji klien perusahaan kami ngahijikeun manajemén tag perusahaan BrightTag dina situsna kalayan hasil anu luar biasa. Situs maranéhanana ngajalankeun sababaraha analytics

AddShoppers: Platform Perdagangan Sosial

Aplikasi AddShoppers ngabantosan anjeun ningkatkeun pendapatan sosial, nambihan tombol bagi sareng nyayogikeun anjeun analisa kumaha sosial mangaruhan perdagangan. AddShoppers ngabantosan panyadia ecommerce ngungkit média sosial pikeun ngajantenkeun langkung seueur penjualan. Tombol bagi hasil, hadiah sosial, sareng aplikasi bagi paméséran ngabantosan anjeun kéngingkeun saham sosial anu langkung teras tiasa ngajantenkeun penjualan sosial. Analitik AddShoppers ngabantosan anjeun ngalacak pangunjung anjeun sareng ngartos saluran sosial mana anu dikonversi. AddShoppers ningkatkeun Dursasana konsumén ku ngahijikeun

Naha Adobe SiteCatalyst Kaleungitan Kukus?

Kami ngagaduhan sababaraha klien dina Adobe SiteCatalyst… tapi kuring henteu yakin sabaraha seueur anu leres-leres bogoh ka platform sareng sabaraha rencana pikeun ngajaga éta. SiteCatalyst, sapertos platform analitik sanés, ngawatesan jumlah kunjungan anu aranjeunna bakal nyimpen data - ngarugikeun pisan pikeun saha waé anu batuk artos ageung pikeun sistem perusahaan. Sareng kumargi Adobe ngelekkeun aranjeunna, sigana henteu perusahaan anu sami. Abdi panasaran

Google Maéhan Star Analytics Google

Google, panyadia pamilarian ngarah sareng kakuatan kuda dina balik pangunjung wéb Google Analytics anu kawéntar analytics alat, badé ngantepkeun pangguna pikeun ulah dilacak ku alat sorangan.