1,500 Tulisan! Teraskeun ka Media Sosial Dominasi!

Kuring nganggo Mesin Arsip Internét Wayback wengi ayeuna kanggo nyobian pinpoint nalika kuring sacara resmi ngamimitian blogging. Kuring mangrupikeun bloomer telat dibandingkeun sareng blogger anu ngamimitian ngablog nalika éta masih disebut jurnal. Blogging pangpayunna kuring lumangsung dina Ryze sareng grup Marketing Database Newsletter (kuring henteu yakin naha Ryze parantos ningkatkeun saprak 2005!). Kuring teras ngalih kana Blogger sareng mimiti nyerat Doug's Rant. Pos blog anu munggaran dina

Luncurkeun deui!

Téma ol mimiti pikaresepeun pikeun kuring, janten kuring mutuskeun pikeun ati-ati kana angin sareng leres-leres sup kana situs éta. Kuring ngamimitian téma Squible béta sareng nyabit-nyabit éta pisan. Kuring bahkan nambihan bar Google Video, éta milarian sét tag acak tina Google Video. Anjeun bakal mendakan karesep kuring di ditu - Seth Godin sareng Tom Peters, ogé anu sanés