Infographics: 10 Hal Anu Anjeun Teu Terang perkawis Kontes Online

Tingkat réspon anu luhur sareng ngawangun basis data anu hadé tina prospek mangrupikeun dua alesan penting pikeun ngalaksanakeun kontes online ngalangkungan wéb, sélulér sareng Facebook. Langkung ti 70% perusahaan ageung bakal nganggo kontes dina stratégi na ku 2014. Salah sahiji ti 3 pamilon kontés éta bakal satuju nampi inpormasi tina mérek anjeun ngalangkungan email. Sareng mérek anu ngagaduhan anggaran pikeun nyiptakeun aplikasi sareng pariwara na ngumpulkeun 10 kali langkung seueur anu lebet.

Sistem Manajemén Langganan: CheddarGetter

Minggu ayeuna kuring kedah nyéépkeun waktos sareng tim di Sproutbox, inkubator téknologi anu luar biasa di Bloomington, Indiana. Sproutbox diadegkeun ku sababaraha pangembang élit anu mutuskeun naon anu aranjeunna resep sareng naon anu aranjeunna saé nyandak ideu sareng dibawa ka pasar salaku solusi. Aranjeunna ngan ukur pikeun usaha dina proyék-proyék anu aranjeunna mutuskeun angkat ka pasar. Kuring hadir dinten ayeuna salaku finalis pikeun Sprout salajengna ... nyaéta