Biner Fountain: Pangalaman Palanggan sareng Platform Manajemén Reputasi

Upami anjeun parantos ngalaksanakeun panilitian ngeunaan idéntitas mérek sareng pangalaman pelanggan, anjeun panginten perhatoskeun peringkat konsumén béda sareng ulasan parantos aya dina papacangan konsumen sareng usaha SEO lokal pikeun perusahaan. Kiwari, seuseueurna seueurna konsumén gumantung pisan kana séntimén palanggan (nyaéta, peringkat palanggan online sareng situs paninjauan) pikeun nyandak kaputusan anu dididik naha bakal kalibet sareng perusahaan. Nyatana, seueur konsumén condong ngarujuk kana situs sapertos Google, Facebook sareng Yelp pikeun kéngingkeun sawatara jinisna