Kumaha Nyiapkeun Geser PowerPoint Anjeun Dina Jandéla Tunggal pikeun Acara Maya

Nalika perusahaan teras damel ti bumi, jumlah rapat virtual parantos ningkat. Kuring leres-leres reuwas kana sababaraha rapat dimana presenter ngagaduhan masalah anu leres-leres ngabagi Presentasi PowerPoint dina layar. Kuring ogé henteu ngaleungitkeun diri tina ieu ... Kuring parantos sababaraha kali sapanjang jalan sareng nyangsang ngamimitian webinar kusabab masalah anu kuring nyuntik. Salah sahiji setting anu mutlak, anu kuring pastikeun disetel sareng disimpen kalayan unggal online

Xtensio: Nyiptakeun, Ngatur, sareng Nampilkeun jaminan Kreatif Anjeun

Xtensio mangrupikeun strategi sareng hub komunikasi anu mérek dimana organisasi nerapkeun sareng ngatur usaha pamasaran di saluruh tim internal, palanggan sareng mitra. Ngawangun sareng ngabagi jaminan naon waé anu anjeun peryogikeun ku éditor. Pangiriman anjeun adaptasi nalika proyék anjeun mekar. Naha anjeun koordinasi peluncuran kampanye utama, ngalirkeun komunikasi internal anjeun, atanapi nyiptakeun laporan sareng studi kasus, Xtensio mangrupikeun aliran karya tim anjeun. Nyiptakeun jaminan jaminan pamasaran Tanpa Desainer Kalayan Xtensio, tim anjeun tiasa ngawangun naon waé