4 Detik atanapi Dada

Émut dinten badé bobo sareng modem anjeun ngagerendeng marengan ngunduh halaman supados anjeun tiasa ningali énjingna? Sigana mah jaman harita jauh ka tukangeun urang. John Chow dipasang catetan dina panilitian ieu anu ditepikeun ku Jupiter anu nyatakeun yén kaseueuran pembeli online bakal ngijinkeun upami halaman anjeun henteu dimuat dina 4 detik atanapi kirang. Dumasar kana umpan balik 1,058 pembeli online anu disurvei nalika munggaran