5 Pembeli Online Ngatur Liburan

Jalma-jalma di Maxymiser ngabagi infographic panganyarna na, 5 Pembeli Online Ngatur Liburan Interwebs. Abdi leres-leres ngahargaan wawasan sapertos kieu kusabab seueur teuing data di luar sana nunjuk ka anu balanja rata-rata… teras ngiringan data dumasar jenis kelamin, umur sareng pendapatan. Kanyataanna nyaéta aya seueur motivasi anu béda pikeun jalma pikeun ngagaleuh. Maxymiser ngaidentipikasi 5 personas pangaruh tina pembeli. Aranjeunna tukang moro tawar, anu munggaran-waktos online

Panon gaduh pamariksa éjahan

Minggu ayeuna kuring nembé réngsé maca Righting the Mother Tongue: Ti Olde English to Email, the Tangled Story of English Ejaan ku David Wolman. Anjeun panginten henteu terang naon éta orthography sareng etimologi sareng henteu kunanaon. Kuring terang kuring tukang daging tata basa sareng éjahan, tapi buku ieu ngajantenkeun kuring ngaraos langkung saé ngeunaan kamampuan kuring. Aya jutaan kecap dina basa Inggris, tapi rata-rata lulusan SMA terang ngeunaan