Filéstasi: Nyaringkeun Anotasi Pidéo anjeun sareng Prosés Tinjauan

Kami parantos ngerjakeun pidéo panjelasan dina sababaraha minggu ka pengker, sareng éta jalan saé pisan sanajan éta ngahijikeun lima kelompok bakat - klien, panulis skrip, ilustrator, animator, sareng sora ngeunaan bakat. Éta seueur bagian anu ngagentos! Kaseueuran prosés na diserahkeun tina hiji sumber ka sumber anu sanés nalika urang ngalangkungan prosésna supados tiasa rumit. Antara swasta, dijaga sandi

4 Konci Pikeun Nyiptakeun Stratégi Pidéo Sosial Anjeun Suksés

Kami parantos ngabagi infographic anu saé pikeun panduan ngamimitian pikeun video sosial, ayeuna ieu mangrupikeun infographic anu saé tina The Media Octopus ngeunaan tips pikeun ngungkit pidéo sosial pikeun mérek anjeun. Teu pernah aya waktos anu langkung saé pikeun mérek pikeun nanem modalkeun dina nyiptakeun sareng ngadistribusikaeun kontén anu nyababkeun jalma-jalma seuri ngagorowok, tingalian ku antisipasi atanapi ngaraos rambut dina tonggong beuheung na nangtung. Olly Smith, Diréktur Komérsial pikeun