Onomie Léksikal: Sinonimi, Antonimia, Hyponimi, Meronimi, Holonimi

As DK New Media nalungtik strategi otoritas kontén anu kami ngembangkeun pikeun klien kami, aya metodologi anu aya hubunganana sareng jejer anu kami ngahasilkeun, lolongkrang anu kami ngaidentipikasi, sareng prioritas anu kami ciptakeun. Mimiti sababaraha definisi: Naon ari Taksonomi? Taksonomi - modél klasifikasi hiérarkis dua diménsi arsitektur situs. Dina halaman wéb sareng strategi kontén, ieu biasana kategori - katelah koleksi - sapertos topik. Hurung Martech Zone, Kami gaduh