Signkick Marketplaces: Mawa Billboard ka Generasi 'Click-to-Purchase'

Industri iklan Out of Home mangrupikeun industri anu ageung sareng nguntungkeun. Dina jaman kerusuhan digital ieu, ngahubungkeun sareng konsumén nalika aranjeunna "nuju jalan" di rohangan umum tetep ngagaduhan nilai anu luar biasa. Papan iklan, panyumputan beus, poster sareng pariwara transit sadayana mangrupikeun bagian tina kahirupan unggal dinten konsumén. Aranjeunna nawiskeun kasempetan anu teu kaétang pikeun sacara jelas nyebarkeun pesen ka pemirsa anu relevan tanpa bersaing pikeun rébuan iklan anu sanés. Tapi éta henteu gampang pikeun