Akronim sareng Singkatan dina Penjualan, Pamasaran, MarTech, sareng Teknologi

Waktu maca: 21 menit Sigana unggal minggu, kuring ningali atanapi diajar akronim anu sanés. Abdi badé nyimpen daptar aktip di dieu! Ngarasa Luncat ngalangkungan abjad pikeun akronim penjualan, akronim pamasaran, atanapi penjualan sareng téknologi pamasaran akronim anu anjeun milari: Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (Numeric) 2FA - Auténtikasi Dua-Faktor: mangrupikeun lapisan panyalindungan tambahan anu dianggo pikeun mastikeun kaamanan akun online saluareun ngan ukur nami pangguna sareng kecap akses. Pamaké asup kana

Naon Liburan 2020 Diajar Kami Ngeunaan Strategi Pamasaran Mobile dina 2021

Waktu maca: 4 menit Éta henteu kedah ucapkeun, tapi usum liburan di taun 2020 henteu sapertos anu sanés anu urang ngalaman salaku kréativitas. Kalayan larangan ngajauhkeun sosial deui di dunya, paripolah konsumen bergeser tina norma tradisional. Pikeun pangiklan, ieu langkung ngaleungitkeun kami tina strategi tradisional sareng Out-Of-Home (OOH), sareng ngarah kana kapercayaan kana Dursasana mobile sareng digital. Salian ti ngamimitian tiheula, naékna kado kado anu teu acan pernah terjadi sateuacanna dipiharep tiasa manjangkeun liburan

Signkick Marketplaces: Mawa Billboard ka Generasi 'Click-to-Purchase'

Waktu maca: 4 menit Industri iklan Out of Home mangrupikeun industri anu ageung sareng nguntungkeun. Dina jaman kerusuhan digital ieu, ngahubungkeun sareng konsumén nalika aranjeunna "nuju jalan" di rohangan umum tetep ngagaduhan nilai anu luar biasa. Papan iklan, panyumputan beus, poster sareng pariwara transit sadayana mangrupikeun bagian tina kahirupan unggal dinten konsumén. Aranjeunna nawiskeun kasempetan anu teu kaétang pikeun sacara jelas nyebarkeun pesen ka pemirsa anu relevan tanpa bersaing pikeun rébuan iklan anu sanés. Tapi éta henteu gampang pikeun