Platform Ecommerce Tercepat pikeun Desktop sareng Mobile

Laju duit. Éta saderhana éta nalika ngeunaan e-commerce. Éta sanés ngan ukur konsumén anu ngantunkeun situs anjeun nalika éta henteu hadé ngajalankeun dina desktop atanapi mobile. Situs sareng speed page search engine peringkat rangking ogé. Mesin pencari henteu hoyong pangguna frustasi nalika aranjeunna ngadatangan situs anu laun, janten henteu aya gunana pikeun peringkatna ogé. Upami platform e-commerce anjeun beban lambat atanapi ngagaduhan pangalaman pangguna sélulér anu goréng, anjeun tiasa angkat