4 Strategi Penting Pikeun Bisnis Multi-Lokasi Anjeun Online

Éta sanés statistik anu ngareuwaskeun, tapi éta tetep cukup ngareureuwas - langkung satengah tina sadaya penjualan di toko dipangaruhan ku digital taun kamari dina infographic pangénggalna ngeunaan pamasaran bisnis multi lokasi anjeun online. MDG nalungtik sareng ngaidentifikasi opat taktik pamasaran digital penting yén unggal bisnis multi-lokasi kedah nyebarkeun anu ngalebetkeun milarian, platform, eusi, sareng tren alat. Pilarian: Optimalkeun "Buka Ayeuna" sareng Lokasi - Konsumén bergeser tina milarian hal-hal dumasar ka hareup sapertos