Kumaha Épéktip Lacak Konversi sareng Penjualan anjeun dina Email Marketing

Marketing email sami pentingna dina ngamangpaatkeun konvérsi sapertos anu kantos aya. Nanging, seueur pemasar masih gagal ngalacak kinerjaana ku cara anu bermakna. Bentang pamasaran parantos mekar dina tingkat anu gancang dina Abad 21, tapi sapanjang naékna média sosial, SEO, sareng pamasaran kontén, kampanye email teras-terasan tetep luhur tina ranté dahareun. Nyatana, 73% pemasar masih ningali pamasaran email salaku sarana anu paling efektif

Kumaha Ningkatkeun Kasatiaan Palanggan sareng Digital Marketing

Anjeun moal tiasa nahan naon anu anjeun henteu ngartos. Nalika fokus kana akuisisi pelanggan anu tetep, éta bakal gampang dibawa kabur. Oke, janten anjeun parantos terang strategi akuisisi, anjeun parantos ngajantenkeun produk / jasa anjeun cocog sareng kahirupan para nasabah. Proposisi nilai unik anjeun (UVP) tiasa dianggo - éta ngadorong konversi sareng ngabimbing kaputusan mésér. Naha anjeun terang naon anu lumangsung saatos? Dimana pangguna cocog saatos réngsé siklus penjualan? Dimimitian ku Ngartos Pamirsa Anjeun Sanaos éta

10 Métrik Nyukcruk Email Anu Anjeun Kedah Ngawaskeun

Nalika anjeun ningali kampanye email anjeun, aya sababaraha métrik anu anjeun kedah pokus pikeun ningkatkeun kinerja pamasaran email anjeun sacara umum. Paripolah sareng téknologi email parantos mekar ngalangkungan waktos - janten pastikeun pikeun ngapdétkeun cara-carana ngawas kinerja email anjeun. Baheula, urang ogé parantos ngabagi sababaraha rumus anu aya dina métrik konci konci. Koropak Koropak - nyingkahan folder SPAM sareng filter Junk kedah diawasi upami

5 Buktina Waktos Kirim Email Otomatis Anjeun

Kami pisan penggemar email otomatis. Perusahaan henteu sering ngagaduhan sumberdaya pikeun némpél unggal prospek atanapi palanggan sacara sering, janten email otomatis tiasa pangaruh dramatis dina kamampuan anjeun komunikasi sareng ngamumulé duanana lead sareng konsumén anjeun. Emma parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun narik infographic ieu dina 5 email otomatis paling épéktip pikeun dikirim. Upami anjeun dina gim pamasaran, anjeun parantos terang yén otomatisasi éta