OpenID Dipasang sareng siap!

Upami anjeun teu acan kantos nguping ngeunaan OpenID, éta mangrupikeun téknologi anyar anu menarik dina wéb. Dibikeun sadayana halaman wéb sareng login / kecap akses anu béda anu kedah diémutan jaman ayeuna, téknologi ieu tiasa janten berkah atanapi kutukan. Dina sisi anu cerah nyaéta kanyataan yén anjeun nyimpen login sareng kecap akses énkripsi anjeun dina sérver anjeun sareng nalika anjeun lebet dimana waé, éta bakal dioténtikasi deui kana sérver anjeun. Dina sisi négatip anu dipikaterang