Pangecér ningkatkeun pangalaman sareng panghasilan nyetir ku olahtalatah téks

Statistik luar biasa yén konsumén mayar langkung sareng terlibat deui sareng perusahaan anu nawiskeun pangalaman pangguna anu saé kalayan ningkat komunikasi. Olahtalatah téks parantos janten salah sahiji metodeu komunikasi universal anu didaptarkeun ku pangecér pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan sareng ngajalankeun pendapatan. Laporan Émporasi Mobile Mobile Retail OpenMarket anu dilakukeun ku Internet Retailer, ngajajal 100 ahli ritel e-commerce ngeunaan panggunaan olahtalatah SMS pikeun papacangan palanggan. SMS henteu ngagaduhan masalah kéngingkeun