Mitos SEO: Naha Anjeun Naha Kedah Ngamutahirkeun Halaman Éta Kalayan Réngking?

Kolega kuring anu ngahubungi kuring anu nyebarkeun situs énggal pikeun kliénna sareng naroskeun nasihat kuring. Anjeunna nyatakeun yén konsultan SEO anu damel sareng perusahaan nyarankan aranjeunna pikeun mastikeun yén halaman anu aranjeunna rangking pikeun henteu dirobih upami teu kitu aranjeunna tiasa kaleungitan pangkatna. Ieu omong kosong. Dina dasawarsa ka tukang kuring kantos ngabantosan sababaraha merek pangageungna sadunya hijrah, nyebarkeun, sareng ngawangun strategi kontén éta