WittyParrot: Otomatisasi Pangetahuan pikeun Penjualan sareng Komunikasi Pamasaran

Dina laporan ti McKinsey Global Institute, Ékonomi sosial: Muka konci nilai sareng produktivitas ngalangkungan téknologi sosial, panaliti mendakan yén pagawé pangaweruh rata-rata nyéépkeun 28 jam per bulan milarian sareng nyiptakeun deui dokumén. Ngan 10% dokumén dina perusahaan anu dina format anu manpaat. Sareng dugi ka 80% jaminan penjualan sareng pamasaran bahkan henteu pernah dianggo. Pemasar ditantang pikeun mastikeun olahtalatah mérek sareng konsistensi di panjuru organisasi, ogé ngukur