Gawe sareng File .htaccess Dina WordPress

WordPress mangrupikeun platform anu saé anu dijantenkeun langkung saé ku cara rinci sareng kuat dasbor WordPress standar na. Anjeun tiasa ngahontal seueur, tina ngarobih cara cara situs anjeun raos sareng fungsina, ku ngan saukur ngagunakeun alat-alat anu parantos disayogikeun ku WordPress salaku standar. Aya waktos dina kahirupan saha waé anu gaduh halaman wéb, nanging, nalika anjeun kedah ngalangkungan fungsionalitas ieu. Gawe sareng WordPress .htaccess