Oribi: No-Code Marketing Analytics Kalayan Waleran Anu Anjeun Kedah Tumuh Usaha Anjeun

Keluhan anu kuring teras-terasan nyebarkeun di industri urang nyaéta kumaha analitik anu parah pikeun perusahaan rata-rata. Analytics dasarna mangrupakeun dump data, mesin query, sareng sababaraha grafik anu saé. Seueur-seueurna perusahaan pop dina skrip analitikna teras teu terang naon anu aranjeunna pilari atanapi tindakan naon anu kedah dilakukeun dumasar kana data. Kaleresan upami dicarioskeun: Analytics mangrupikeun Mesin Pertanyaan ... sanés Mesin Jawab