Postaga: Platform Kampanye Jangkauan Cerdas Dipasang Ku AI

Upami perusahaan anjeun ngalakukeun teureuh, teu aya ragu yén email mangrupikeun média kritis pikeun ngalaksanakeunana. Naha éta nampilkeun influencer atanapi publikasi dina carita, podcaster pikeun wawancara, teureuh penjualan, atanapi nyobian nyerat kontén anu berharga pikeun situs pikeun ngahontal backlink. Prosés pikeun kampanye teureuh nyaéta: Identipikasi kasempetan anjeun sareng milarian jalma anu pas pikeun ngahubungi. Ngembangkeun pitch anjeun sarta cadence pikeun nyieun Anjeun

Naon Dupi Backlinking? Kumaha Ngahasilkeun Backlinks Kualitas Tanpa Putting Domain Anjeun Dina Risk

Nalika kuring ngadenge batur nyebut kecap backlink salaku bagian tina hiji strategi marketing digital sakabéh, abdi condong cringe. Kuring gé ngajelaskeun naha ngaliwatan pos ieu tapi hayang dimimitian ku sababaraha sajarah. Dina hiji waktu, mesin pencari dipaké pikeun jadi directories badag nu utamana diwangun sarta maréntahkeun teuing kawas diréktori a. Algoritma Pagerank Google ngarobah bentang pilarian sabab garapan Tumbu ka kaca tujuan salaku beurat pentingna. A