Torchlite: Pamasaran Digital sareng Solusi Ékonomi Kolaborasi

Ayeuna, anjeun panginten mendakan kutipan ieu ti Tom Goodwin, wakil presiden senior strategi sareng inovasi di Havas Media: Uber, perusahaan taksi pangageungna di dunya, henteu ngagaduhan kendaraan. Facebook, anu gaduh média paling populér di dunya, henteu nyiptakeun kontén. Alibaba, pangecér anu paling berharga, henteu gaduh inventarisasi. Sareng Airbnb, panyadia akomodasi pangbadagna di dunya, henteu ngagaduhan perumahan. Ayeuna aya 17 milyar dolar perusahaan dina ékonomi kolaborasi anu disebut. Perusahaan ieu parantos ngalaman masif