Kumaha End-to-End Analytics Ngabantosan Usaha

Waktu maca: 5 menit Analisis tungtung-ka-tungtung henteu ngan ukur laporan sareng grafik anu saé. Kamampuh ngalacak jalur unggal klien, ti titik mimiti dugi ka pameseran biasa, tiasa ngabantosan usaha ngirangan biaya saluran iklan anu henteu épéktip sareng overvalued, ningkatkeun ROI, sareng nganilai kumaha ayana online na mangaruhan penjualan offline. Analis OWOX BI parantos ngempelkeun lima studi kasus anu nunjukkeun yén analitik kualitas luhur ngabantosan usaha janten suksés sareng nguntungkeun. Ngagunakeun End-to-End Analytics pikeun Evaluasi Kontribusi Online Kaayaan éta. A

Kunaon Komunikasi Tim langkung Penting tibatan Martech Stack Anjeun

Waktu maca: 10 menit Sudut pandang atipikal Simo Ahava ngeunaan kualitas data sareng struktur komunikasi nyegerkeun sadaya rohangan di Go Analytics! konperénsi. OWOX, pamimpin MarTech di daérah CIS, ngabagéakeun rébuan ahli kana gempungan ieu kanggo ngabagi kanyaho sareng ideu na. Tim BI OWOX hoyong anjeun mikirkeun konsép anu diusulkeun ku Simo Ahava, anu pastina gaduh kamungkinan pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun maju. Kualitas Data sareng Kualitas Organisasi The