Marketing Buzzwords ti Mashable

Jalma-jalma di Mashable parantos ngahijikeun infographic ieu dina 30 dinten Marketing Buzzwords. Salaku jalma anu teu tahan pamasaran nyarios, kuring salawasna ngahargaan nalika urang ningali pamasaran BS. Kuring bakal jujur, sanajan, sareng ngaku yén kuring pikir infographic ieu panginten tiasa pinuh ku éta. Istilah sapertos pamasaran tangkas, infographic sareng gamification sanés pamasaran buzzwords, éta istilah anu sabenerna anu kedah dipahami ku unggal pamasar. Sareng pangageungna mah