Kunaon Kacepetan Halaman Kritikal? Kumaha Nguji sareng Ngaronjatkeun Anjeun

Waktu maca: 6 menit Kaseueuran situs kaleungitan sakitar satengah pangunjungna kusabab kagancangan halaman anu laun. Nyatana, rata-rata bouncing halaman wéb desktop nyaéta 42%, rata-rata tingkat mumbul halaman wéb selulerna nyaéta 58%, sareng rata-rata tingkat bouncing halaman badarat pas-klik dibasajankeun 60 dugi 90%. Henteu ngagungkeun nomer ku cara naon waé, khususna ngémutan panggunaan sélulér terus tumuh sareng beuki hésé unggal dinten pikeun narik sareng ngajaga perhatian konsumen. Numutkeun ka Google, éta

Naha Anjeun Kedah Ngagunakeun Komprési Gambar

Waktu maca: 2 menit Nalika désainer grafis sareng fotografer ngaluarkeun gambar pamungkasna, aranjeunna biasana henteu dioptimalkeun pikeun ngirangan ukuran file. Kuring nyarios sareng Caleb Lane, konsultan kaamanan sareng optimasi WordPress, sareng anjeunna merhatoskeun yén ukuran gambar dina situs kami lumayan ageung (sajaba ti seueur masalah anu sanés anjeunna badé ngabantosan kami ngaoptimalkeun). Hatur nuhun ka Erik Deckers pikeun perkenalan! Gaduh gambar ageung sanés hartosna anjeun kedah gaduh ukuran gambar anu ageung.

9 Kasalahan Anu Ngabahayakeun Anu Janten Lalaunan

Waktu maca: 3 menit Situs wéb anu lambat mangaruhan tingkat mumbul, tingkat konvérsi, sareng bahkan peringkat mesin pencari anjeun. Kitu cenah, kuring reuwas ku jumlah situs anu masih ngalaunan lalaunan. Adam nunjukkeun kuring situs dinten ayeuna di-host dina GoDaddy anu nyéépkeun langkung ti 10 detik pikeun dimuat. Éta jalma miskin pikir aranjeunna ngirit sababaraha dolar dina hosting ... tibatan aranjeunna kaleungitan ton artos kusabab calon nasabah bailing ka aranjeunna. Kami parantos tumuh maca urang

13 Conto Kumaha Laju Situs Hasil Usaha

Waktu maca: 3 menit Kami parantos nyerat sakedik perkawis faktor anu mangaruhan kamampuan halaman wéb anjeun pikeun muka gancang sareng ngabagi kumaha kagancangan anu langkung laun pikeun usaha anjeun. Kuring jujur ​​kaget ku jumlah klien anu kami konsultasi kalayan nyéépkeun seueur waktos sareng tanaga dina pamasaran kontén sareng strategi promosi - sadayana nalika dimuat dina host anu teu cocog sareng situs anu henteu dioptimalkeun pikeun dimuat gancang. Kami teraskeun ngawas kagancangan situs urang sorangan sareng

15 Cara Pikeun Ningkatkeun Laju Konversi Ecommerce Anjeun

Waktu maca: 3 menit Kami parantos damel sareng toko vitamin sareng suplemén online pikeun ngabantosan ningkatkeun pisibilitas pamilarian sareng tingkat konvérsi aranjeunna. Dursasana parantos nyéépkeun waktos sareng sumberdaya, tapi hasilna parantos mimiti ditingalikeun. Situs peryogi dipasang deui sareng didesain ulang tina taneuh. Sedengkeun éta situs anu pinuh fungsina sateuacan, éta ngan ukur henteu ngagaduhan seueur unsur anu diperyogikeun pikeun ngawangun kapercayaan sareng ngagampangkeun konvérsi sapanjangna