Kumaha Laju Laju Pangaruh kana Parobihan Konversi E-commerce Mobile

Kami ngahijikeun program hadiah sareng ngembangkeun sababaraha aliran otomatisasi pamasaran anu dipersonalisasi sareng canggih pikeun klien e-commerce anu sacara dramatis ningkat pendapatanna. Nalika urang teraskeun nonton pangguna ngalir tina email ngalangkungan konversi, kami ngaidentipikasi sababaraha masalah sareng hosting sareng platform anu sacara signifikan mangaruhan kagancangan situs - ngaregepkeun palanggan poténsialna sareng nyetir laju ninggali ka luhur - utamina dina alat sélulér. Kunaon Kacepetan Halaman Perkara Éta saé pisan pikeun berpungsi dina pamasaran

Naon Metrik Ngukur Éféktivitas Marketing Kandungan Sareng

Kusabab ngawangun otoritas kontén peryogi waktos sareng moméntum, perusahaan sering frustasi kalayan ngukur épéktipitas stratégi sareng ngajajarkeun metrik-metrik éta sareng pendapatan anu dihasilkeun. Kami condong ngabahas métrik dina watesan indikator ngarah sareng métrik konversi anu saleresna. Duanana aya hubunganana, tapi meryogikeun sababaraha padamelan pikeun mikawanoh pangaruh - conto - resep kana konvérsi. Sugan anu diaku Facebook langkung seueur ngeunaan humor lucu anjeun dina halaman Facebook anjeun

Ningkatkeun Halaman per Kunjungan sareng Ngirangan Tarif Bouncing

Sigana mah seueur perusahaan anu kuring damel sareng parantos diilikan nalika ningali halaman per kunjungan sareng ngirangan tingkat bouncing. Kusabab éta métrik anu kawéntar, kuring ningali seueur perusahaan nempatkeun tujuan pikeun sutradara online na pikeun ningkatkeun aranjeunna. Kuring henteu mamatahan éta sareng kuring jarang paduli yén tingkat bouncing abdi langkung ti dalapan puluh persén. Panginten réaksi anu paling lucu pikeun ieu anu kuring tingali nyaéta jalma-jalma anu ngarusak halaman atanapi blogna

Naon hitutna? Sareng Jargon Analytics anu sanés

Minggu kamari kuring angkat damel sareng angkat ka Webcamp, konperénsi régional dina Téknologi Internét. Sanaos kuring janten panyatur mandiri (dina blogging), kuring diajar seueur ngeunaan daérah anu sanés bailiwick kuring. Kasuksésan kuring dina blogging parantos seueur kusabab gairah sareng kamampuan téknis anu hébat. Blogging ngabutuhkeun kuring pikeun janten jack sadaya dagang tapi henteu ngagaduhan master. Konperénsi sapertos kieu ngabantosan kuring pikeun ngasah katerampilan kuring dina