Pamasaran Deukeut sareng Pariwara: Téhnologi sareng Taktik

Pas kuring asup kana ranté Kroger (pasar swalayan) lokal kuring, kuring ningali telepon kuring sareng aplikasi ngingetkeun kuring dimana kuring tiasa némbongan barkod Kroger Tabungan kuring pikeun dipariksa atanapi kuring tiasa muka aplikasi pikeun milarian sareng mendakan barang-barang di lorong-lorong. Nalika kuring nganjang ka toko Verizon, aplikasi kuring ngingetkeun kuring sareng tautan ka cek-in bahkan sateuacan kuring kaluar tina mobil. Ieu dua

Kumaha upami pamasaran anjeun tiasa dianggo?

Salaku palatih penjualan kuring damel sareng perusahaan dina rupa-rupa industri. Sareng ampir unggal perusahaan anu kuring damel sareng nyéépkeun langkung seueur taun ieu tibatan anu terakhir dina internét museur pamasaran, kalebet média sosial. Hanjakalna pikeun seueur perusahaan ieu, pamasaran internétna mimiti jalan sareng aranjeunna nampi telepon sareng email ti pembeli motivasi anu mendakan sareng nuturkeun aranjeunna dina internét. Tapi aranjeunna perhatoskeun trend anu meresahkeun, pamasaran

Komo Lauk Maung Ngapung

Ngembang dewasa kuring digedékeun ku optimis sareng pesimis, Ibu kuring panginten jalma anu paling bagja paling pikaresepeun anu anjeun tiasa pendakan. Anjeunna pastikeun yén kuring digedékeun ku pola pikir anu réa, teu hoyong nanaon tapi saé kanggo sadayana sareng ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan jalma-jalma. Nalika kuring mimiti diajar sareng dewasa kuring naros ka anjeunna ngeunaan kunaon anjeunna ngabantosan sababaraha jalma anjeunna leres-leres henteu resep sareng réspon na

Milarian Perusahaan Anu Nganjang Kana Loka Anjeun

Minggu ayeuna kuring kedah ngiringan demonstrasi Demandbase Stream anu cukup pikaresepeun ?. Demandbase Stream mangrupikeun aplikasi Adobe AIR anu ngamungkinkeun anjeun ngawas lalu lintas wéb anjeun sacara langsung. David Lieberman, Wakil Présidén Pengembangan Bisnis ngajelaskeun Demandbase Stream: Demandbase Stream mangrupikeun aplikasi Wéb anu tanpa browser anu munggaran anu ngamungkinkeun para penjualan sareng pamasaran pikeun mendakan bisnis mana anu nganjang kana halaman Wébna, naon minatna, sareng saha anu dikontak. Ku ngaunduh

Ngamangpaatkeun Wéb Analytics

Seueur jalma ningali konfigurasi situs anu has sareng aranjeunna ningali Loka Wéb anu nunjuk kana Call to Action teras aranjeunna ngukur Call to Action ngalangkungan Analytics, nyebatna konversi. Upami anjeun narik éta, katingalina sapertos kieu: Masalahna, tangtosna, nyaéta Wéb Analytics mangrupikeun TONS permata data anu disumputkeun anu teu aya anu merhatoskeun atanapi ngungkit. Ilaharna, Analytics dimangpaatkeun