Formula Marketing Email sareng Indikator konci

Pemasar email anu énggal sareng pangalaman kedah ngartos métrik konci pikeun nganalisis palanggan sareng kampanye na. Ieu mangrupikeun rincian tina métrik Email Marketing konci ogé kumaha cara ngitungna.

Email Marketing ku Angka

Babaturan kuring anu saé, Chris Baggott, badé ngaleupaskeun buku kahijina, Email Marketing Ku Angka. Chris nyerat buku sareng Ali Sales, babaturan kuring anu sanés. Chris mangrupikeun pasangan pendiri di ExactTarget, perusahaan anu padamelan kuring salaku Manajer Produk. Blog Chris '(babarengan sareng pamimpin sareng karyawan anu hadé) parantos nyorong ExactTarget kana stratosfir - namina salah sahiji tina 500 perusahaan berkembang paling gancang di nagara éta. Henteu ngan ukur gaduh I