Kegiatan Pamasaran Online Top pikeun Usaha Leutik sareng Sedeng

Emarsys, panyadia utama perangkat lunak pamasaran awan pikeun perusahaan B2C, parantos ngaluarkeun hasil survey pribadi sareng online na 254 ahli ritel anu diterbitkeun dina gawé bareng WBR Digital. Papanggihan konci kalebet SMBs (usaha kalayan pendapatan $ 100 juta atanapi kirang) dina ritel B2C ngembangkeun strategi omnichannel sekitar kasuksésan anu parantos kabuktosan, nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun nyiapkeun usum balanja liburan anu kritis, sareng nyobian nyandak téknologi anu langkung maju pikeun payun, sareng teras-terasan