Kumaha Pilih Perusahaan Pangembangan Aplikasi Mobile Anu Katuhu

Dasawarsa ka tukang, sadayana hoyong gaduh sudut alitna nyalira dina Internét kalayan halaman wéb anu khusus. Cara pangguna berinteraksi sareng Internét ngarobah kana alat sélulér, sareng aplikasi mangrupikeun cara penting pikeun sababaraha pasar nangtung pikeun kalibet para pangguna, naekeun pangasilan, sareng ningkatkeun ingetan palanggan. Laporan Kinvey dumasar kana survey ngeunaan CIOs sareng Mobile Leaders mendakan yén pamekaran aplikasi sélulér mahal, laun, sareng frustasi. 56% tina

Kurva Patokan Lungkawing dina Reténsi Pangguna Aplikasi Seluler

Ngararancang, nyebarkeun sareng ngajaga aplikasi mobile pikeun prospek anjeun atanapi konsumén teras janten investasi anu penting pikeun perusahaan. Patarosanna naha strategi henteu leres atanapi henteu. Dina 7 taun, kami parantos konsultasi sareng ngawangun hiji aplikasi mobile pikeun klien. Kunaon Mangrupikeun pasar anu sibuk sareng mahal pikeun kéngingkeun trésifikasi. Nganalisis analisis nunjukkeun yén sakitar 90% pangguna sélulér lirén nganggo aplikasi naon waé dina 14 dinten saatos diunduh