Kunaon Kacepetan Halaman Kritikal? Kumaha Nguji sareng Ngaronjatkeun Anjeun

Kaseueuran situs kaleungitan sakitar satengah pangunjungna kusabab kagancangan halaman anu laun. Nyatana, rata-rata bouncing halaman wéb desktop nyaéta 42%, rata-rata tingkat mumbul halaman wéb selulerna nyaéta 58%, sareng rata-rata tingkat bouncing halaman badarat pas-klik dibasajankeun 60 dugi 90%. Henteu ngagungkeun nomer ku cara naon waé, khususna ngémutan panggunaan sélulér terus tumuh sareng beuki hésé unggal dinten pikeun narik sareng ngajaga perhatian konsumen. Numutkeun ka Google, éta

Generasi Inpormasi: Ngahontal Milénial sareng Pendekatan Data-Didorong

Numutkeun ka survey panganyarna ku Zillow, milénial nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun nalungtik, balanja kanggo pilihan anu pangsaéna sareng ngabandingkeun harga sateuacan mésér. Sareng nalika jaman anyar ieu konsumén anu seueur terangeun ngawakilan pergeseran utama pikeun mérek sareng perusahaan, éta ogé nyayogikeun kasempetan emas. Sanaos seueur pemasar parantos ngalihkeun campuran pamasaranna pikeun fokus kana kagiatan digital, éta sami penting pikeun ngamangpaatkeun data harta karun anu sami sareng data anu ayeuna

Pangalaman Mobile sareng Pangaruhna Kana Tren

Kapamilikan smartphone henteu ngan ukur naékna, pikeun seueur jalma éta mangrupikeun sadaya alat pikeun nyambungkeun kana Internét. Konéktipitas éta mangrupikeun kasempetan pikeun situs e-commerce sareng toko ritel, tapi ngan upami pangalaman sélulér pangunjung anjeun langkung unggul tibatan pesaing anjeun. Di sakumna dunya, beuki seueur jalma anu ngaluncatan kapamilikan smartphone. Diajar kumaha gerak ieu ka arah mobile mangaruhan masa depan e-commerce sareng industri ritel salaku hiji.