Acquire.io: Platform Dursasana Palanggan Terpadu

Konsumén mangrupikeun kahirupan pikeun unggal bisnis. Acan, ngan sababaraha perusahaan anu tiasa ngajaga tuntutan anu mekar, nyésakeun seueur kasempetan pikeun firma anu siap nanem modal dina pangalaman palanggan sareng ningkatkeun pangsa pasarna. Henteu anéh, manajemén CX parantos muncul salaku prioritas utama pikeun pamimpin bisnis anu nyimpen jauh jumlah sumberdaya pikeun ngajantenkeunana. Nanging, tanpa téknologi anu leres, moal mungkin pikeun ngahontal

Daptar pariksa Marketing Inbound: 21 Strategi pikeun Tumuh

Sakumaha anjeun tiasa ngabayangkeun, kami nampi seueur pamenta pikeun nyebarkeun infografis dina Martech Zone. Kusabab kitu urang bagikeun infografis unggal minggu. Kami ogé teu malire kana pamundut nalika urang mendakan infografis anu ngan saukur nunjukkeun yén perusahaan henteu ngadamel investasi anu saé pikeun ngawangun inografi anu nilai. Nalika kuring diklik dina infographic ieu ti Brian Downard, Co-Pendiri Strategi Bisnis ELIV8, kuring ngakuan éta saprak kami parantos ngabagi karya-karya sanés anu parantos aranjeunna laksanakeun. Ieu

Kumaha Ngalaksanakeun Solusi Basis Pangetahuan

Soré ieu kuring ngabantosan klien anu nambihan sertipikat pikeun SSL sareng pensiunan www na tina URL. Dina raraga lereskeun pangunjung, kami kedah nyerat aturan pikeun Apache dina file .htaccess. Kami gaduh sababaraha ahli Apache anu kuring tiasa ngahubungi solusina, tapi sabalikna, kuring ngan ukur milarian sababaraha pangkalan pangetahuan online sareng mendakan solusi anu saluyu. Abdi henteu kedah nyarios sareng saha waé,

20 Tip pikeun Ngajalankeun Konversi E-Dagang Usum Liburan ieu

Jamna parantos tikét, tapi éta henteu kasép pikeun panyadia e-commerce pikeun nyetél situsna pikeun ngajalankeun langkung konvérsi. Infographic ieu ti para ahli optimasi konvérsi dina tipayun ngaluarkeun 17 tip optimalisasi padet anu anjeun kedah langsung kalaksanakeun upami anjeun ngarepkeun modal dina lalu lintas mésér liburan usum kieu. Aya tilu strategi konci anu anjeun kedah teras-terapkeun anu kabuktian sok ngajalankeun konversi tambahan pikeun liburan

6 Méter Kinerja Key pikeun Kapuasan Palanggan

Mangtaun-taun ka pengker, kuring damel pikeun perusahaan anu ngalacak volume telepon aranjeunna dina layanan palanggan. Upami volume telepon aranjeunna ningkat sareng waktos per telepon dikirangan, aranjeunna bakal ngagungkeun kasuksésanna. Masalahna nyaéta aranjeunna henteu hasil pisan. Wakil layanan palanggan ngan ukur bergegas unggal telepon pikeun ngajaga manajemén dina tonggong. Hasilna mangrupikeun nasabah anu ambek pisan anu kedah teras-terasan nelepon deui pikeun milarian résolusi. Upami anjeun