30 Platform Komunikasi Sosial Perusahaan

Sistem manajemén proyék online parantos janten platform kolaborasi sosial, ngalebetkeun aliran kagiatan, tugas, ngajadwalkeun, manajemén dokumén sareng integrasi kana sistem éksternal. Ieu mangrupikeun industri anu maju gancang sareng aya seueur pamaén dina industri. Kami nyobian pikeun ngaidentipikasi pamaén luhur dina pasar platform komunikasi sosial perusahaan di dieu! Azendoo - Rencanana, ngatur, kolaborasi sareng ngalacak karya tim anjeun ti hiji tempat. Bizzmine - Platform alur kerja anu fleksibel pikeun mempermudah prosés bisnis anjeun. Bloomfire

Plaxo Desktop Notifier - Pembaruan tina Jaringan anjeun

Plaxo parantos janten pakakas anu tiasa ngabantosan salami sababaraha waktos sareng éta ngan saukur tetep saé. Sababaraha minggu ka pengker, kuring ngajeblag hapé dina panto mobil. Mangrupikeun hit anu sampurna, ngabedah telepon kana 2 bagian fisik. Abdi nampi telepon énggal (sok kéngingkeun asuransi!) Énjingna tapi kuring parantos kaleungitan buku alamat. Abdi milarian gancang tina Aplikasi Verizon sareng mendakan yén aranjeunna ngagaduhan Plaxo salaku