Kunaon Fitur Pilarian sareng Papanggihan Twitter sanés mangrupikeun Parobihan Kaulinan

Twitter parantos ngumumkeun sakumpulan fitur anyar anu ningkatkeun fitur pamilarian sareng pamanggihan. Anjeun ayeuna tiasa milarian sareng anjeun ditingalikeun Tweet, artikel, akun, gambar sareng pidéo anu aya hubunganana. Ieu mangrupikeun parobihan: Koréksi éjahan: Upami anjeun salah éja istilah, Twitter sacara otomatis bakal nembongkeun hasil pikeun pamundut anu anjeun anggo. Saran anu aya hubunganana: Upami anjeun milari topik anu jalma nganggo sababaraha istilah, Twitter bakal masihan bongbolongan anu relevan pikeun istilah anu sami. Hasil sareng nami asli