Henteu Sadayana Anu Hubungan sareng Anjeun Mangrupikeun Palanggan

Interaksi online sareng kunjungan unik kana halaman wéb anjeun sanés palanggan pikeun bisnis anjeun, atanapi bahkan calon nasabah. Perusahaan sering ngalakukeun kasalahan asumsina yén unggal kunjungan ka halaman wéb mangrupikeun jalma anu resep kana produkna, atanapi sing saha anu ngaunduh hiji whitepaper parantos siap mésér. Henteu kitu. Henteu kitu pisan. Nganjang wéb tiasa ngagaduhan seueur alesan anu béda pikeun perusing situs anjeun sareng nyéépkeun waktos nganggo kontén, sanés

Kumaha Cara Ngalakukeun Automation Marketing Pikeun Anjeun

Aya seueur kabingungan di payun online dinten ayeuna ngeunaan automation pamasaran. Sigana wae perusahaan anu terang kumaha ngirim email dumasar kana acara anu dipicu nyebut dirina otomatis pamasaran. Kami parantos diajar tina sponsor otomasi pamasaran kami, Right On Interactive, yén aya ciri anu béda pisan tina sistem otomatisasi pamasaran anu kedah dipilarian ku unggal pamasar: Data - kamampuan pikeun ngumpulkeun data, boh ngalangkungan bentuk,

3 Rukun Pamasaran

Win, Keep, Grow… éta mantra perusahaan otomasi pamasaran Right On Interactive. Platform automasi pamasaran aranjeunna henteu museur murni dina akuisisi - aranjeunna nuju fokus kana siklus hirup konsumén sareng mendakan palanggan anu leres, ngajaga palanggan éta, sareng ngembang hubungan sareng palanggan éta. Éta langkung éfisién tibatan milarian anu teu aya tungtungna pikeun lead. T2C ngahijikeun infographic ieu naroskeun patarosan anu penting, naha henteu urang nyusun departemén pamasaran urang ku cara kieu? Naha henteu urang

The Disrupter dina Marketing Automation

Nalika kuring nembé nyerat perkawis jaman baheula, ayeuna sareng pikahareupeun pamasaran, hiji daérah fokus nyaéta pamasaran otomatisasi. Kuring nyarioskeun kumaha industri leres-leres beulah. Aya solusi low-end anu ngabutuhkeun anjeun pikeun cocog sareng prosésna pikeun hasil. Ieu henteu mahal ... seueur biaya rébuan dolar per bulan sareng dasarna meryogikeun anjeun ngarobih deui kumaha perusahaan dianggo pikeun cocog sareng metodologi na. Kuring yakin ieu mantra musibah pikeun seueur jalma

Tren Otomatisasi Marketing, Tantangan, sareng Suksés

Holger Schulze sareng blog Sadayana Téhnologi Pamasaran ngayakeun survey pemasar B2B dina Komunitas Pemasaran Téknologi B2B di LinkedIn. Kuring naros ka Troy Burk, CEO Right On Interactive - platform otomatis pamasaran anu parantos dikenalkeun salaku pamimpin di industri - kanggo masihan tanggapan kana hasil survey. Survei parantos saé dilakukeun sareng nyayogikeun sababaraha métrik anu saé kumaha bagian tina B2B marketer anu ngamangpaatkeun otomatisasi pamasaran. Kudos