Naon Masa Depan Kumpulan Data Pasip?

Sanaos palanggan sareng pemasok sami-sami nyebatkeun kumpulan data pasip salaku sumber wawasan konsumen anu tumuh, kasarna dua per tilu nyarios yén aranjeunna moal nganggo data pasip dua taun ti ayeuna. Pananjung asalna tina panilitian anyar anu dilakukeun ku GfK sareng Institute for International Research (IIR) diantara langkung ti 700 klien panilitian pasar sareng pemasok. Naon Kumpulan Data Pasip? Pangumpulan data pasip nyaéta ngumpulkeun data konsumen ngalangkungan kalakuan sareng interaksi na tanpa aktip