Fitur Platform Média Pamasaran Sosial Perusahaan

Upami anjeun organisasi ageung, biasana aya genep aspék kritis parangkat lunak perusahaan anu anjeun peryogikeun salawasna: Hierarchies Akun - panginten fitur anu paling dipénta pikeun platform perusahaan nyaéta kamampuan ngawangun hirarki akun dina solusina. Janten, perusahaan induk tiasa nyebarkeun atas nami mérek atanapi waralaba di handapeunana, ngaksés datana, ngabantosan dina ngatur sareng ngatur sababaraha akun, sareng ngendalikeun aksés. Prosés Persetujuan - organisasi perusahaan biasana gaduh

Media's Social's Road to Longevity handapeun GDPR

Nyéakeun sapoé jalan-jalan ngurilingan London, New York, Paris atanapi Barcelona, ​​nyatana, kota mana waé, sareng anjeun bakal ngagaduhan alesan pikeun yakin yén upami anjeun henteu ngabagi dina média sosial, éta henteu kajantenan. Nanging, konsumén di Inggris sareng Perancis ayeuna nyebat masa depan média sosial anu sanés. Panilitian ngungkabkeun prospek surem pikeun saluran média sosial sabab ngan 14% konsumén yakin yén Snapchat bakal tetep aya dina dasawarsa.

Sahkeun Stratégi Média Sosial Anjeun Ngalawan Daptar Mariksa 8-Titik ieu

Kaseueuran perusahaan anu sumping ka kami pikeun bantosan média sosial ningali média sosial salaku saluran penerbitan sareng akuisisi, parah ngawatesan kamampuanna pikeun numuh kasadaran merek, wibawa, sareng konversi online. Aya langkung seueur deui média sosial, kalebet ngupingkeun palanggan sareng pesaing anjeun, ngembangna jaringan anjeun, sareng ngembang wibawa jalma sareng merk anjeun online. Upami anjeun ngawatesan diri ngan ukur nyebarkeun sareng ngarep-arep penjualan di dieu sareng