2Checkout: Skala Pamrosésan Pamayaran Anjeun Sacara Global Pikeun Maksimalkeun Panghasilan

Upami anjeun henteu acan kagungan kasempetan pikeun ngahijikeun solusi pamrosésan pamayaran, anjeun bakal ngalaman pangalaman diajar. Prosesor pamayaran gaduh seueur fitur sareng tawaran… tina biaya, sabaraha lami pembayaran anjeun dicekel, kana pangalaman pamayaran pangguna, dukungan global, pencegahan penipuan, ogé kualitas alat pikeun anjeun pikeun ngawaskeun pendapatan. 2Checkout mangrupikeun jasa pambayaran dumasar-awan anu ngamaksimalkeun konversi penjualan online ku cara nyayogikeun pamayaran global sareng lokal

Volusion: Pembina Halaman Wéb Sadaya-dina-Hiji Ecommerce

Platform sadaya-dina-hiji Volusion matak ngamudahkeun pikeun nyimpen toko anjeun dina sababaraha menit. Platform aranjeunna ngajantenkeun gampang ngajalankeun toko anjeun, nampi pembayaran kartu kiridit, nyimpen barang atanapi ngamutahirkeun desain situs anjeun. Platform e-niaga aranjeunna nguatkeun anu ngajual pikeun bangun sareng ngajalankeun sareng antar muka anu hébat sareng fitur anu saé. Fitur Pembina E-niaga Volusion: Toko Editor - Ngepaskeun tampilan sareng aran situs anjeun kalayan téma anu dirancang sacara propésional sareng editor situs kami anu kuat.

GoSite: Platform Sadaya-Dina-Hiji kanggo Usaha Leutik Pikeun Go Digital

Integrasi henteu pati gampang antara jasa anu dibutuhkeun ku usaha alit anjeun sareng platform anu sayogi. Pikeun otomatisasi internal sareng pangalaman pelanggan anu lancar pikeun digawé ogé tiasa kaluar tina anggaran pikeun usaha leutik. Usaha leutik peryogi fungsionalitas anu bentang dina sabagéan ageung platform: Situs wéb - halaman wéb anu bersih anu dioptimalkeun pikeun milarian lokal. Messenger - kamampuan sacara épéktip sareng gampang komunikasi sacara real-time sareng prospek. Pesenan - penjadwalan swalayan ku pembatalan, panginget, sareng

SpotOn sareng Poynt: POS Integrated Marketing pikeun Usaha Leutik

SpotOn parantos dipasang langkung ti 3,000 titik penjualan sareng alat pamrosésan pamayaran di réstoran, pangecér sareng salon sacara nasional. Aranjeunna parantos damel sareng Poynt pikeun nyayogikeun terminal penjualan anu fleksibel anu ngamungkinkeun para pangecér sareng pamilik réstoran pikeun ngumpulkeun inpormasi kontak pelanggan sareng nampi pembayaran di konter, atanapi dimana waé konsumén aya. Pakakas POS Pamasaran Parabot pamasaran SpotOn janten langkung gampang pikeun nerapkeun strategi komunikasi anu saluyu sareng konsumén anjeun ngarah sering

Visa's Single Sign-On Checkout nyaéta Tien Juara!

Login tunggal parantos kabuktosan épéktip dina dewan - boh ngamangpaatkeun logins sosial pikeun ngalengkepan bentuk halaman badarat, atanapi ayeuna ku ngagunakeun téknologi pembayaran pikeun gancang ngarobih palanggan. Visa nawiskeun tanda tunggal dina sistem anu disebut Visa Checkout anu parantos ngagaduhan adopsi anu lega. Kalayan pertumbuhan anu gancang salami 10 bulan terakhir, Visa Checkout parantos ningali tingkat pangangkatan sareng paguneman anu penting. Aranjeunna bakal ngamimitian sababaraha ko-pamasaran ageung sareng kampanye iklan usum panas ieu. Sajauh ieu,