Kumaha Gancang Ngaluncurkeun Kampanye Dumasar Cuaca Henteu ngagaduhan Kamampuan Coding

Saatos penjualan Hideung Jumaah, kegelisahan balanja Natal, sareng penjualan pasca-Natal urang nuju usum penjualan anu paling membosankan taun deui - tiis, kulawu, hujan, sareng salju. Jalma-jalma linggih di bumi, daripada jalan-jalan nguriling balanja. Ulikan 2010 ku ékonom, Kyle B. Murray, ngungkabkeun yén paparan sinar matahari tiasa ningkatkeun konsumsi sareng kamungkinan urang ngaluarkeun. Nya kitu, nalika mendung sareng tiis, kamungkinan urang nyéépkeun turun. Sumawona, di