Maksimalkeun Peunteun Data ageung sareng Optimasi Tumpukan Data Big Pepperdata sareng Tuning Otomatis

Nalika diungkit leres, data ageung tiasa superpower operasi. Data ageung ayeuna ngagaduhan peran anu penting dina sagala hal ti mimiti perbankan dugi ka Podomoro ka pamaréntah. Prakiraan kamekaran pasar data ageung global, ti $ 138.9 milyar dina 2020 dugi ka $ 229.4 milyar taun 2025, mangrupikeun indikasi anu jelas yén data ageung ayeuna janten perlengkapan permanén dina bentang bisnis. Nanging, pikeun ngahasilkeun nilai paling seueur tina data ageung anjeun, kabutuhan tumpukan data ageung anjeun