Perjalanan Palanggan sareng Automove Retention Automation

Salah sahiji téknologi anu matak, langkung maju anu kuring tingali dina IRCE nyaéta Optimove. Optimove mangrupikeun parangkat lunak basis wéb anu dianggo ku palanggan konsumén sareng ahli ingetan pikeun mekarkeun usaha online na ngalangkungan palanggan anu aya. Parangkat lunak ngagabungkeun seni pamasaran sareng élmu data pikeun ngabantosan perusahaan ngamaksimalkeun keterlibatan pelanggan sareng nilai hirupna ku ngotomasi pamasaran ingetan anu langkung dipersonalisasi sareng épéktip. Kombinasi unik tina téknologi kalebet modeling pelanggan anu canggih, analitik pelanggan prediktip, pelanggan hyper-target,

Software Automation Marketing: Pamaén konci sareng akuisisi

Langkung ti 142,000 usaha nganggo perangkat lunak automation marketing. 3 alesan anu luhur nyaéta pikeun ningkatkeun kalungguhan anu mumpuni, ningkatkeun produktivitas penjualan, sareng pangirangan overhead pamasaran. Industri automasi pamasaran parantos dipelak tina $ 225 juta janten langkung $ 1.65 milyar dina 5 taun ka pengker. Infographic ieu di handap ti Marketing Automation Insider wincikan épolusi parangkat lunak otomasi pamasaran ti Unica langkung dasawarsa ka tukang ngalangkungan akuisisi $ 5.5 milyar anu nyababkeun urang

AddShoppers: Platform Perdagangan Sosial

Aplikasi AddShoppers ngabantosan anjeun ningkatkeun pendapatan sosial, nambihan tombol bagi sareng nyayogikeun anjeun analisa kumaha sosial mangaruhan perdagangan. AddShoppers ngabantosan panyadia ecommerce ngungkit média sosial pikeun ngajantenkeun langkung seueur penjualan. Tombol bagi hasil, hadiah sosial, sareng aplikasi bagi paméséran ngabantosan anjeun kéngingkeun saham sosial anu langkung teras tiasa ngajantenkeun penjualan sosial. Analitik AddShoppers ngabantosan anjeun ngalacak pangunjung anjeun sareng ngartos saluran sosial mana anu dikonversi. AddShoppers ningkatkeun Dursasana konsumén ku ngahijikeun