Naon Anggaran Marketing Anu Tepat salaku Persentase Penghasilan?

Aya waktos anu henteu raoseun éta nalika perusahaan naros ka kuring naha aranjeunna henteu kéngingkeun perhatian sapertos pesaingna. Sana dimungkinkeun pikeun bisnis nyusul pesaing kusabab produk atanapi jalma anu unggul, éta ogé langkung dipikaresep tibatan henteu perusahaan anu ngagaduhan investasi anu paling ageung dina penjualan sareng pamasaran bakal meunang. Malah produk unggulan sareng kecap lisan anu luar biasa henteu tiasa nungkulan pamasaran anu luar biasa. Aya tilu