Eyequant: Panas Bumi dina Laleur

EyeQuant mangrupikeun modél lacak panon prediktip anu khususna katingali naon anu ditingali ku pangguna dina halaman dina 3-5 detik munggaran. Ide na saderhana: dina 5 detik pangguna kedah tiasa ningali saha anjeun, naon nilai dalil anjeun, sareng naon anu kedah dilakukeun saterasna. EyeQuant ngamungkinkeun pikeun ngaoptimalkeun desain halaman pikeun mastikeun ieu kajadian. Ieu mangrupikeun hasil gratis tina demo EyeQuant kami ... kuring rada senang