Integrasi DMP: Bisnis Data-Didorong pikeun Penerbit

Ngurangan radikal dina kasadiaan data ti pihak katilu hartosna kirang kamungkinan pikeun nargétkeun paripolah sareng turunna pendapatan iklan pikeun seueur pamilik média. Pikeun ngimbangan karugian, panerbit kedah mikir cara anyar pikeun ngadeukeutan data pangguna. Ngiring platform manajemén data tiasa janten jalan kaluar. Dina dua taun ka hareup, pasar iklan bakal ngaluarkeun cookies ti pihak katilu, anu bakal ngarobih modél tradisional nargétkeun pangguna, ngatur rohangan iklan,