11 Bahan Penting pikeun Post Blog Anu Mending

Sababaraha eusi pangsaéna anu anjeun mendakan dina wéb kajantenan nalika anjeun tiasa nyandak prosés anu rumit sareng saderhana. Copyblogger parantos ngalakukeun éta sareng infographic ieu dina nyerat tulisan blog. Unggal aspék naséhat nyaéta pikeun nyaring sareng ngagosok tulisan pikeun kéngingkeun sareng ngajaga pamiarsa. Aya sababaraha konci sateuacan & afters ogé ... Sateuacan - nyerat blog anjeun dina platform anu dioptimalkeun sacara saé anu pikaresepeun, ajak bagi, sareng sediana

501 Potong kompas Copywriting ku Amy Harrison

Amy Harrison, panulis naskah pikeun pangusaha sareng pelatih, parantos dipidangkeun dina blog panulis naskah pangsaéna dina jaring. Amy parantos ngaluarkeun ebook pikeun $ 17 yén référénsi tina sababaraha frasa sareng kecap karesepna ogé sababaraha kecap sareng frasa anu anjeunna perhatoskeun seueur raksasa blogging sareng copywriting anu dianggo. Pitunjuk Pintasan Copywriting Ngawengku: 30 Cara pikeun judul pembunuh - Di dieu anjeun kéngingkeun 30 témplat (sareng saran ngeunaan naon