Offerpop: Manajemén Kampanye Sosial Akhir-ka-Akhir

Pikeun mérek, Dursasana sosial (sareng sanés jumlah penggemar atanapi pengikut) mangrupakeun konci pikeun épéktipitas kampanye. Bentuk Dursasana anu pangsaéna, jinis anu paling dipikaresep ngakibatkeun konvérsi, nyaéta papacangan sukarela. Pemasar tiasa ngajantenkeun éta kajantenan upami aranjeunna nyinkronkeun sareng paripolah sosial alami penggemar atanapi pengikut sanés janten hal anu aranjeunna kapaksa atanapi wajib ngaréspon. Coba Offerpop. Alat manajemén pamasaran sosial dumasar wéb ieu ngadukung