Kumaha Pentingna Poto Profil LinkedIn anjeun?

Sababaraha taun ka pengker, kuring ngahadiran konperénsi internasional sareng aranjeunna ngagaduhan stasiun otomatis dimana anjeun tiasa pasang aksi sareng nyandak sababaraha gambar. Hasilna luar biasa… intelijen tukangeun kaméra anjeun nempatkeun sirah anjeun ka udagan, teras cahayana otomatis disaluyukeun, sareng booming… poto dicandak. Kuring ngarasa kawas supermodel dang aranjeunna kaluar jadi alus ... sarta kuring langsung unggah aranjeunna ka unggal profil. Tapi éta sanés kuring.

Canva: Kickstart sareng Kolaborasi Project Desain Salajengna

Babaturan anu saé Chris Reed pesen kuring naroskeun naha kuring parantos nyobian Canva sareng anjeunna ngawartosan yén kuring resep. Anjeunna leres pisan ... Kuring nguji éta pikeun sababaraha jam sareng leres-leres kagum kana desain profesional anu kuring tiasa hasil dina sababaraha menit! Abdi resep pisan Illustrator sareng parantos mangpaatkeun mangtaun-taun - tapi kuring ditantang desain. Kuring yakin yén kuring terang desain anu saé

Nyiapkeun Poto Anjeun Pikeun Wéb: Tips sareng Téhnik

Upami anjeun nyerat kanggo blog, ngatur halaman wéb, atanapi ngirim ka aplikasi jejaring sosial sapertos Facebook atanapi Twitter, fotografi panginten ngagaduhan bagian anu teu kapisah tina aliran kontén anjeun. Anu anjeun panginten henteu terang nyaéta henteu aya tipografi stellar atanapi desain visual anu tiasa ngawangun fotografi haneut. Di sisi anu sanésna, fotografi anu seukeut sareng jelas bakal ningkatkeun pangguna? persépsi ngeunaan kontén anjeun sareng ningkatkeun tampilan sareng perasaan anjeun sacara umum